Šviežią kopūstą sutarkuoti arba supjaustyti smulkiomis juostelėmis,
krapus sukapoti smulkiai, ridikėlius supjaustyti plonais
griežinėliais. Salotas išmaišyti su grietine, bei pagardinti druska.
1 porcijai reikės: šv.kopūsto 100 gr, ridikėlių 100 gr, krapų 10 gr,
jogurtinės grietinės 40 gr, žiupsnelis druskos.
Related Posts
Milijonas eurų – pagalba verslui ar amžiaus afera?
Lapkričio 16 dieną vykusiame Radviliškio rajono savivaldybės tarybos posėdyje nemažai aistrų sukėlė klausimas „Dėl pritarimo Radviliškio miesto 2023–2029…
Piligrimystė Pasaulinės vaikų gynimo dienos proga
Gegužės 31 d., Pasaulinės vaikų gynimo dienos proga, Šiaulių vyskupija organizavo 14 km. piligriminį žygį į Kryžių kalną,…
„Pažinimo licėjus“ – mokykla ar kaimo turizmo sodyba?
Šį pavasarį Arimaičių ežero pašonėje iškilo beveik 1400 kvadratinių metrų naujas pastatas. Savo dizainu jis labiau primena logistikos…
„Imantuose“ – susitikimas su Aivaru Kardašiumi
Kovo 12 dieną „Imantų“ bendruomenės namuose įvyko susitikimas su Aivaru Kardašiumi, Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Radviliškio rajono…